Bangkok

My flight via Moskow was on-time and quite relaxed. Arriving at BKK airport is as simple as it can be – if you stay less than 30 days you receive a free tourist visa upon arrival.

My first impression of the city is surprising: Bangkok seems structured and easy-going. I’ve been warned that Bangkok is chaotic and not really worth a visit, but so far the city is presenting herself from the best side: there is a “metro” from the airport to the city. I’ve chosen an AirBnB a bit outside, but directly at a metro station. The room is sweet, clean and exactly as described… I think I’ve never arrived that relaxed at any accommodation before 🙂

On the next day I can feel the Jetlag and the climate difference – but I want to explore the sights of the most visited city of the world (approx. 25 million visitors per year).

I start at Wat Pho – the buddhistic center of Thailand. Continuing with the Ferry to Wat Arun and then further to the flower market. During the evening I’m strolling around china town to try the famous street food – and find myself eating at a Michelin star restaurant.

Aaand by the way: it’s the land of the thousand buddhas – I hope you enjoy the pictures

xoxo anita

 

Wat Pho

 

Wat Arun

 

China Town  – Street Food

3 comments

  1. Hi Nitschgerl, was für ein spannendes Land. ! Danke für die Bilder und die Info. Bussi Angelika

  2. Wow……..schön. Mir haben deine Bilder und Berichte schon sehr gefehlt.
    So viele Besucher in einer Stadt und kein Chaos ist kaum zu glauben. Noch eine Frage. Was isst du da und hat es so geschmeckt wie es für mich
    aussieht?:) 🙂
    drück dich fest Mama

    1. Also heute bemerkt man den Unterschied zwischen Wochentag und Wochenende – es wirkt auf mich ein bisschen hektischer als gestern 🙂 Aber immer noch sehr einfach im Vergleich zu anderen Ländern… Ich habe gestern eine Nudelsuppe mit Schweinefleisch und Ei gegessen. Um ehrlich zu sein, war das nicht besonders aufregend. Und sehr stark gepfeffert :/ Großartig war jedoch der heutige Thai-Salat mit Glasnudeln und Thaibasilikum 😀

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